Super Mario Maker 2 kan niet online met vrienden worden gespeeld

Geplaatst: 28 mei 2019 21:45

In Super Mario Maker 2 speelt online en coöperatieve gameplay een grotere rol dan in het eerste deel, maar het lijkt erop dat het niet mogelijk is om de game online met vrienden te spelen.

Recent hebben we een kwartier lang naar allerlei sappige details van Super Mario Maker 2 kunnen kijken. De ene na de andere verrassing kwam voorbij, maar niet alles is even mooi als het lijkt. Tijdens een persbijeenkomst heeft een afgevaardigde van Nintendo verklaard dat het niet mogelijk is om online met vrienden te spelen. Het matchmaking-systeem biedt alleen de mogelijkheid tegen willekeurige tegenstanders te spelen. Mocht je toch graag met vrienden willen spelen moet je dat dus lokaal doen. Dat kan op een systeem door meerdere systemen aan elkaar te koppelen via local wireless.

Super Mario Maker 2 verschijnt op 28 juni voor de Nintendo Switch.

Bron: NintendoWorldEvent
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Super Mario Maker 2

Series

Mario

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

28 juni 2019

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord