Super Mario in Bling bling-stijl

Hip-Hop star, Pharrell Williams, is of een hele grote fan van Super Mario of de man wist gewoon niet meer wat die met al zijn geld moest doen. Hij heeft namelijk een ketting laten maken in het teken van Super Mario.

Waarvan deze ster en paddenstoel uit Super Mario precies zijn gemaakt is niet bekend, maar het zijn leuke goodies, die waarschijnlijk wel een paar duizend dollar waard zijn als het niet meer is.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?