Super Mario Galaxy 2 scoort hoge cijfers

Eerder deze maand gaf het altijd kritische tijdschrift EDGE uit Engeland Super Mario Galaxy 2 een 10 uit 10.

23 mei 2010, dus morgen, zal Super Mario Galaxy 2 uitkomen in Amerika en journalisten daar hebben de game al uitgebreid kunnen spelen en hebben hun oordeel zojuist gegeven.

1UP - A
MTV Multiplayer - N/A
GoNintendo - 9.9
Joystiq - N/A
Examiner - 10
Escapist - 5/5
Wired - 9
Digital Chumps - 10
GameTrailers - 9.7

Nintendo zal erg blij zijn met bovenstaande cijfers. Super Mario Galaxy 2 zal bij ons exclusief verkrijgbaar voor de Nintendo Wii op 7 juni van dit jaar in Europa.

Aankomende woensdag zullen Nick en ik afreizen naar het kantoor van Nintendo in Nieuwegein om de game uitvoerig te checken. Wordt vervolgd.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?