Check al onze gamescom content hier!

Super Mario Galaxy 2 ook met Super Guide

Super Mario Galaxy 2 wordt de tweede game van Nintendo, die ondersteund wordt door de Super Guide. Met deze optie kunnen gamers geholpen worden als ze telkens op dezelfde plek het loodje leggen.

De verwachting is dat Super Mario Galaxy 2 moeilijker gaat worden dan de voorganger, dus het is extra handig voor de minder ervaren gamers dat deze optie weer wordt gebruikt. Wel anders dan in New Super Mario Bros. Wii, maar vernieuwing hoort nu eenmaal bij Nintendo, dus we hadden niet anders verwacht.

Bill Trinen, Nintendo's Senior manager of Product Marketing, zegt hierover het volgende:

This time around they're looking at trying to find a way to take advantage of it, maybe improve on, maybe something a little different than what was done in New Super Mario Bros. Wii. But I think it's something that you can look forward to.
TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?