Super Mario Galaxy 2 bijna 1 miljoen keer verkocht

Super Mario Galaxy 2 gaat als warme broodjes over de toonbank. In nog geen maand tijd heeft Nintendo al meer dan 900.000 exemplaren van de game verkocht in de Verenigde Staten. De game kwam daar 23 mei van dit jaar uit.

Super Mario Galaxy 2 is niet de enige titel welke goed verkoopt van Nintendo. Ook doen New Super Mario Bros. Wii en Wii Sports Resort het erg goed.

Super Mario Galaxy 2 werd net een week voor de E3 gelanceerd in Europa. Lees hier de review van de game. Ben je al overtuigd?

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?