Check hier alle PlayStation State of Play content

Super Mario Bruidstaart aangekondigd

Misschien doet de titel je anders vermoeden dan dat ermee bedoeld wordt, omdat dit geen officieel Mario-vervolg is opSuper Mario Galaxy. Het gaat hier echter om een bruidstaart, geheel ontworpen in het thema van Super Mario. Eerder lieten we al weten dat verliefde stelletjes Tetris-kettingen kunnen kopen voor elkaar.

Mocht het dus klikken en deze stelletjes zouden het huwelijksbootje in stappen, dan raden we de onderstaande bruidstaart zeker aan.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?