Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2020-content
Super Mario 3D All-Stars
  • ONTWIKKELAAR Nintendo
  • EERSTE RELEASEDATUM 18 september 2020
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE Avonturen, Platform
  • GAMELINER SCORE

Super Mario 3D All-Stars krijgt omgekeerde camera

Super Mario 3D All-Stars krijgt binnenkort een gratis software-update. De update voegt er een omgekeerde camera-instelling aan toe die voorheen nog ontbrak in de bundel.

De 35e verjaardag van Super Mario werd gevierd met Super Mario 3D All Stars, een bundel van Super Mario 64, Super Mario Sunshine en Super Mario Galaxy, voor de Nintendo Switch. Helaas werd de bundel niet even warm ontvangen door iedereen en ontstond er kritiek vanwege het ontbreken van de omgekeerde camera-instelling. Deze optionele instelling is namelijk wel aanwezig in de afzonderlijke games en kan leiden tot een geheel andere game-ervaring. Nintendo liet vandaag weten dat Super Mario 3D All-Stars een gratis software-update krijgt, waarmee je de camera kunt instellen naar zowel horizontaal als verticaal.

De software-update met nieuwe camera-instellingen voor Super Mario 3D All-Stars is beschikbaar vanaf 16 november 2020.

BRON Nintendo

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?