Sunset Overdrive onderweg naar pc

Geplaatst:

Sunset Overdrive behoort tot nu toe nog exclusief toe tot de Xbox One, maar daar komt op korte termijn waarschijnlijk verandering in. Een oplettende twitteraar spotte de game namelijk op de Steam database.

De geruchtenmolen over een pc-versie van Sunset Overdrive draait al een tijdje op volle toeren. Met het toevoegen van de game in de Steam database lijkt het echter verder te gaan dan een gerucht. De game is weliswaar nog niet speelbaar op pc, maar dat lijkt nu slechts een kwestie van tijd. Vorige week ontving de game al een ESRB rating voor de pc. Evenals de Xbox One-versie heeft de variant voor de pc het stempel 17+ gekregen. Sunset Overdrive is een succesvolle exclusieve titel voor de Xbox One, dus een overstap naar de pc is geen vreemde zet van Microsoft.

onbekend

Een officiële releasedatum voor de pc-versie is nog niet bekendgemaakt. Het origineel voor de Xbox One verscheen in 2014 ten tonele.

Bron: Twitter
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sunset Overdrive

Series

-

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One

Releasedatum

31 oktober 2014

Ontwikkelaar

Insomniac Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord