Suda51 werkt graag aan 3DS-game

Goichi Suda, die als pseudoniem Suda51 gebruikt, wilt graag beginnen met 3D-technologie. Zijn eerste stap zal de Nintendo 3DS zijn.

I do have many ideas, I would love to try to develop a game for 3DS if I have a chance.

Hij voegde daaraan nog het volgende toe;

I hope for the realisation of a training remote like Luke Skywalker used for force training in Star Wars Episode IV: A New Hope.

Zoals we gewend zijn van Suda51 praat hij niet veel logische taal. Op dit moment is Suda51 bezig met een horrortitel in samenwerking met Shinji Mekami van Resident Evil. Deze game gaat uitgegeven worden door Electronic Arts.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?