Subject 2923 is de nieuwe dlc voor Remnant: From the Ashes

Geplaatst: 14 juni 2020 15:45

Het einde van Remnant from the Ashes is nog niet in zicht, want tijdens de Future Games Show werd de nieuwe dlc Subject 2923 aangekondigd. Terwijl er beelden van de dlc worden getoond. vertelt designer John Pearl wat de dlc te bieden heeft.

Subject 2923 wordt de laatste dlc voor Remnant of the Ashes en is direct een stuk groter dan de eerdere updates die de game heeft gekregen. Tussen het verhaal van Remnant of the Ashes en Subject 2923 zit een jaar verschil, waardoor spelers dit keer op zoek gaan naar de oorsprong van het Dreamer Program en de connectie met de Root. Het nieuwe verhaal brengt niet alleen nieuwe missies, maar ook wapens en trinkets. De gameplaybeelden geven een kijkje in de nieuwe locaties en de vijanden die je gaat tegenkomen.

De DLC Subject 2923 van Remnant from the Ashes verschijnt op 20 augustus voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

Bron: Future Games Show

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Remnant: From the Ashes

Series

-

Uitgever

Perfect World Entertainment

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

20 augustus 2019

Ontwikkelaar

Gunfire Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord