Flight Simulator X Standaard

  • Eerste releasedatum 13 oktober 2006
  • Platformen Pc
  • Gameliner score -

Studio Flight Simulator gesloten

Het einde van Flight Simulator komt erg dichterbij. De studio van de game is al tot zijn einde dankzij Microsoft, want zij hebben de studio moeten sluiten. Ze hebben ook nog eens ongeveer 30% van alle testgamers ontslagen, om zo hun eigen hachje te redden van de economische crisis.

Mircosoft had er al voor gezorgd dat 5000 mensen op zoek konden gaan naar een nieuwe baan. De Flight Simulator-studio zou één van de grotere slachtoffers zijn, die ondanks het goede werk mensen moest gaan ontslaan.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?