Stronghold: Warlords releasedatum onthuld

Geplaatst:

Tijdens de IGN Summer of Gaming werd de nieuwste trailer van Stronghold: Warlords getoond. Naast de multiplayer beelden is er ook bekendgemaakt wanneer fans met de game aan de slag mogen.

Het is al een tijdje geleden dat de laatste Stronghold game is uitgekomen, maar 2020 staat weer vol in het teken van de kasteel-sim. Stronghold Warlords laat de typische middeleeuwen even voor wat het is en ademt een Aziatische sfeer. In de nieuwe trailer wordt dit nogmaals getoond en zijn de gebouwen en troepen te zien. Een groot gedeelte van de trailer gaat voornamelijk over de multiplayer en hoe je met vrienden de game kunt spelen. Zo is er een nieuw diplomatiek systeem te zien, die niet alleen gaat over het starten van oorlogen, maar ook extra voorraden of troepen kan opleveren. Uiteraard wordt er ook een kasteel belegerd in de trailer.

Stronghold: Warlords verschijnt op 29 september 2020 voor de pc.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Stronghold: Warlords

Series

-

Uitgever

Firefly Studios

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

9 maart 2021

Ontwikkelaar

Firefly Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord