Stronghold: Warlords

  • Ontwikkelaar Firefly Studios
  • Eerste releasedatum 9 maart 2021
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie, Indie
  • Gameliner score -

Stronghold: Warlords releasedatum onthuld

Tijdens de IGN Summer of Gaming werd de nieuwste trailer van Stronghold: Warlords getoond. Naast de multiplayer beelden is er ook bekendgemaakt wanneer fans met de game aan de slag mogen.

Het is al een tijdje geleden dat de laatste Stronghold game is uitgekomen, maar 2020 staat weer vol in het teken van de kasteel-sim. Stronghold Warlords laat de typische middeleeuwen even voor wat het is en ademt een Aziatische sfeer. In de nieuwe trailer wordt dit nogmaals getoond en zijn de gebouwen en troepen te zien. Een groot gedeelte van de trailer gaat voornamelijk over de multiplayer en hoe je met vrienden de game kunt spelen. Zo is er een nieuw diplomatiek systeem te zien, die niet alleen gaat over het starten van oorlogen, maar ook extra voorraden of troepen kan opleveren. Uiteraard wordt er ook een kasteel belegerd in de trailer.

Stronghold: Warlords verschijnt op 29 september 2020 voor de pc.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?