Call of Duty: Modern Warfare 2

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 10 november 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Stripreeks van Modern Warfare 2 op komst

Vandaag maakte de uitgever Activision bekend dat ze een samenwerking zijn aangegaan met DC WildStorm Comics. Het doel van de samenwerking is een stripreeks van Modern Warfare 2 op te zetten. De strip, die overigens in comic vorm getekend zal worden, zal uit zes delen bestaan en zal de naam Modern Warfare 2: Ghost dragen.

We verwachten dat de stripreeks gelijktijdig met de game op 10 november zal verschijnen, maar dit is voorlopig nog niet bevestigd.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?