Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Grand Theft Auto IV

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 19 april 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Strijd tussen de Grand Theft Auto IV versies

In april van dit jaar konden we al genieten van de Xbox 360 versie van Grand Theft Auto IV, en een poosje geleden kwam de game ook uit voor op de PC. Logisch, want GTA heeft een geschiedenis met de computer, aangezien de eerste GTA game ook uitkwam op, jawel, de goede oude pc.

Rockstar heeft een half jaar de tijd gehad om een aantal dingen te verbeteren in de pc-versie van Grand Theft Auto IV, en dat hebben ze dan ook gedaan. Naast veel technische veranderingen en toevoeging van bijvoorbeeld de replay-functie, is er grafisch ook nog het één en ander gebeurt. Maar welke game is er nu eigenlijk beter, de versie voor de Xbox 360 of die voor de pc. Je kunt het zien in de video hieronder, waar een vergelijking tussen de twee wordt gemaakt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?