Check hier alle PlayStation State of Play content

Strijd en vastberadenheid op packshot Napoleon: Total War

Eerder deze maand kregen we van SEGA te horen dat ze bezig waren met een nieuwe game in de Total War-serie, namelijk Napoleon: Total War. Verrassend genoeg kruip je in dit avontuur in de rol van Napoleon himself, en maak je alle hoogte en dieptepunten uit zijn carrière in volle glorie mee.

De game verschijnt volgend jaar in februari voor de PC, en vandaag is alvast het packshot vrijgegeven.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?