Street View FPS offline gehaald

Heb je al gehoord van de Street View FPS? Niet? Dat zou heel goed kunnen, want de game is namelijk door Google offline gehaald wegens schending van auteursrecht. Ze deden dit door de server van de game te laten crashen.

De game is van Nederlandse makelij, en trok op zijn drukste momenten meer dan 3000 spelers per minuut aan. Helaas is deze euforie van korte duur, want Google heeft hem na een paar dagen alweer van het web af gehaald.

Of de game ooit weer online komt weten we (nog) niet, dus blijf Gameliner in de gaten houden voor de laatste updates!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?