Street Fighter x Tekken komt naar gamescom

Op de Comic-Com vorige maand werd Street Fighter x Tekken visa versa aangekondigd door Namco Bandai en Capcom.

Zojuist is bekendgemaakt dat de game op de gamescom zal worden getoond. Ono en Harada de topmannen van beiden ontwikkelstudio's zullen ook in Keulen aanwezig zijn, om het gevecht tussen Ryu en Kazuya te demonstreren.

Witness the clash of two Legends of Fighting at gamescom 2010 for the Duel of the Decade. Join the exclusive premiere of Street Fighter x Tekken and meet the makers of the two best fighting games, Yoshinori Ono (Street Fighter) and Katsuhiro Harada (Tekken). Watch as the two fighting game icons Ryu and Kazuya test their might on stage and on screen.

De gamescom zal voor het grote publiek van 19 augustus tot en met 22 augustus plaatsvinden in Keulen. Wij zijn natuurlijk, zoals elk jaar, ook weer van de partij.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?