Street Fighter V

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 16 februari 2016
  • Platformen Pc, PlayStation 4
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Street Fighter V roadmap voor seizoen vijf onthuld

Capcom heeft de roadmap voor het vijfde seizoen van Street Fighter V: Champion Edition onthuld. De roadmap begint met de nieuwe updates in de winter van 2020 en eindigt in de herfst van 2021.

De roadmap bestaat niet alleen uit nieuwe outfits, maar ook nieuwe personages en battle mechanics. Het eerste personage verschijnt dit jaar nog en is de vechter Dan. Hij maakte zijn entree al in eerder delen, maar krijgt een aantal nieuwe vechttechnieken. In 2021 worden er nog drie personages aan de game toegevoegd. Terwijl Rose en Oro al onderdeel waren van de eerdere Street Fighter games, is Akira Kazama een compleet nieuw personage. Ze speelt wel een rol in de Rival School series en is dus geen vreemde. Het laatste personage is nog niet bekend en wordt met een vraagteken aangeduid in de roadmap.

Street Fighter V seizoen 5 roadmap

Streetfighter V is te spelen via de pc en PlayStation 4.

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?