Street Fighter V: Championship Edition aangekondigd

Geplaatst: 18 november 2019 09:30
Aangepast: 18 november 2019 09:49

Liefhebbers van de Street Fighter-franchise kunnen hun hart ophalen, want Capcom heeft zojuist Street Fighter V: Championship Edition aangekondigd voor komend jaar.

Street Fighter V: Championship Edition bevat alle reeds uitgebracht content op de Fighting Chance en merk gerelateerde costumes na. Ook de Capcom Pro Tour maakt geen onderdeel uit van deze speciale uitgave. Alle personages, stages en andere aanvullende content die na Street Fighter V: Arcade Edition zijn uitgebracht zitten hier wel bij inbegrepen. Hiermee bevat Street Fighter V: Championship Edition 40 personages, 34 stages en meer dan 200 costumes om uit te kiezen. Daarnaast heeft Capcom ook bekendgemaakt dat Gill opnieuw zijn opwachting gaat maken in deze editie. Voor de normale editie van Street Fighter V is hij vanaf december verkrijgbaar.

Street Fighter V: Championship Editon verschijnt op 14 februari voor de pc en PlayStation 4. Begin december is het personage Gill al te verkrijgen voor de reguliere editie.

Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord