Street Fighter V: Championship Edition aangekondigd

Liefhebbers van de Street Fighter-franchise kunnen hun hart ophalen, want Capcom heeft zojuist Street Fighter V: Championship Edition aangekondigd voor komend jaar.

Street Fighter V: Championship Edition bevat alle reeds uitgebracht content op de Fighting Chance en merk gerelateerde costumes na. Ook de Capcom Pro Tour maakt geen onderdeel uit van deze speciale uitgave. Alle personages, stages en andere aanvullende content die na Street Fighter V: Arcade Edition zijn uitgebracht zitten hier wel bij inbegrepen. Hiermee bevat Street Fighter V: Championship Edition 40 personages, 34 stages en meer dan 200 costumes om uit te kiezen. Daarnaast heeft Capcom ook bekendgemaakt dat Gill opnieuw zijn opwachting gaat maken in deze editie. Voor de normale editie van Street Fighter V is hij vanaf december verkrijgbaar.

Street Fighter V Championship Edition

Street Fighter V: Championship Editon verschijnt op 14 februari voor de pc en PlayStation 4. Begin december is het personage Gill al te verkrijgen voor de reguliere editie.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?