Street Fighter IV

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 20 februari 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Fighting
  • Gameliner score -

Street Fighter IV voor 35-plussers

Eind 2008 kunnen we eindelijk Street Fighter IV op de PlayStation 3, Xbox 360 en PC verwachten. De Street Fighter serie is als sinds 1987 te spelen en roept dan ook nostalgische gevoelens op bij de oudere gamers onder ons. In een interview met Famitsu vertelde producer Yoshinori Ono dan ook dat Street Fighter IV zich vooral op de 35-plussers richt.

Yoshinori Ono meldde dat hij de filosofie van Shigeru Miyamoto voor New Super Mario Bros. deelt en met deze titel vooral richt op gamers die vroeger Street Fighter II (uit 1991) speelden. Capcom hoopt dan ook dat deze doelgroep opnieuw een console gaat kopen en dat de verkoop van de game goed zal verlopen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?