Street Fighter IV een miljoen keer verkocht

De Street Fighter franhise doet het enorm goed. In totaal heeft de franchise al meer dan 28 miljoen exemplaren verkocht. Dit mede dankzij het vierde deel. Street Fighter IV is namelijk ook alweer een miljoen keer over de toonbanken gevlogen.

Hoogstwaarschijnlijk zal het totaal aantal verkochte Street Fighter games nog hoger gaan worden. Gisteren lanceerde Capcom namelijk hun nieuwste Street Fighter titel, Super Street Fighter IV.

Super Street Fighter IV bevat naast alle vechters uit Street Fighter IV maar liefst acht nieuwe personages, zoals T. Hawk en de dodelijke vrouwelijke vechter Juri.

Naast deze nieuwe personages zijn er natuurlijk ook nieuwe Ultra Combos en een verbeterde online matchmaking en online gameplay.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?