Street Fighter Board game verschijnt op Kickstarter

Kickstarter staat natuurlijk bomvol met de meest uiteenlopende ideëen. Ook vandaag blijkt weer dat sommige van die ideeën behoorlijk tof zijn. Er verscheen namelijk een Street Fighter Board game met de naam Street Fighter: The Miniatures Game.

Een klein geschenkje uit de hemel voor de fans van Street Fighter gaat het waarschijnlijk wel wezen. Vooral wanneer je de onderstaande video bekijkt, waarin de personages tot leven komen in mini figurines die gebruikt gaan worden in de game.

Het goede nieuws is dat deze sowieso gaat komen, het doel is namelijk al bereikt en de campagne loopt nog 25 dagen. Kun jij vast sparen.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?