Strategy Guide Modern Warfare 2 9 november

Soms kom je vast te zitten in een game. Soms wil je de game op 100 procent behalen, maar kun je net niet die ene collectable vinden. Daarvoor heb je Strategy Guides en Call of Duty: Modern Warfare 2 zal ook een Strategy Guide krijgen, gemaakt door Bradygames.

De Strategy Guide bevat alle geheimen, de beste manieren om door de singleplayer te komen en de beste strategieën voor online gaming. Het boek zal 9 november, een dag voor de officiële releasedatum, uitkomen en zal 12 Pond kosten voor de normale versie en 19 Pond voor de hardcover-versie. De Euro-prijzen zijn nog niet bekend, maar verwacht dat het 16 euro zal gaan kosten.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?