Stranger Things acteur komt naar Dutch Comic Con

Geplaatst:
Aangepast: 2 februari 2024 22:13

Op 24 en 25 november wordt de wintereditie van Heroes Dutch Comic Con in de jaarbeurs te Utrecht gehouden. In de aanloop naar dit evenement maakt de organisatie meer acteurs en actrices bekend, zo ook Jennifer Morrison van Once Upon a Time. Fans van Stranger Things kunnen ook hun hart ophalen. Een hoofdrolspeler van deze populaire serie, Gaten Matarazzo, is beide dagen aanwezig.

Gaten Matarazzo speelt de rol van de aandoenlijke Dustin Henderson in Stranger Things. De jonge acteur begon zijn carrière op Broadway. Hier vertolkte hij de rol van Benji in Priscilla Queen Of The Desert. Naast acteren zet Gaten Matarazzo zich in voor verschillende goede doelen, vooral voor goede doelen die iets willen betekenen voor mensen met cleidocraniale dysplasie (CCD). Hij lijdt zelf aan deze aandoening en weet dus als geen ander hoe het is. Een echte hero dus!

Tijdens Heroes Dutch Comic Con is het mogelijk om met Gaten Matarazzo op de foto te gaan of een felbegeerde handtekening te vragen. Tijdens Q&A's op het hoofdpodium is er ook de mogelijkheid om hem vragen te stellen. Houd 24 en 25 november vrij in je agenda en wees er snel bij.

Bron: Persbericht Heroes Dutch Comic Con
Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord