Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Straks ook PlayStation 2 games downloaden op PSN?

De E3 nadert en hierdoor stromen verschillende geruchten onze kant op. Deze keer komt er een gerucht van Sony. Een lid van het N4G forum beweerde namelijk dat we naast PlayStation One games, straks ook PlayStation 2 games kunnen downloaden.

Deze persoon heeft voor het gemak ook even een screenshot bij zijn gerucht gedaan. Op deze screen staan een paar PlayStation 2 launchgames en Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty.

Er zitten ook enkele twijfels aan dit gerucht. PlayStation 2 titel verbruikt namelijk al veel hardeschijfruimte en de wet dat je de games kan verwijderen en opnieuw downloaden gaat niet op in het PlayStation Network. Je kan namelijk een gedownload artikel maar vijf keer herdownloaden. Aan de andere kant is het ook weer een goed antwoord op de vraag waarom PlayStation 3 40GB geen PlayStation 2 DVD's kunnen spelen. We zullen het allemaal te zien en te horen krijgen half juli als de E3 van start is gegaan.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?