Storywriter Doom 4 bekendgemaakt

De DOOM franchise brengt keer op keer een goede sfeer met zich mee en de verhaallijn is over het algemeen ook erg goed. Nu heeft gamewebsite Computer and Video Games gemeld dat de schrijver voor het vierde deel van de Doom-serie bekendgemaakt.

I can say that ID have hired me to help develop the storyline potential.

De verhaallijn zal onder de hoede genomen worden door de Brit Graham Joyce. Graham Joyce is een bekend fantasy auteur en zal nauw samen gaan werken met Id Software. Vooralsnog zijn er geen details bekend over de game.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?