Story of Seasons: Pioneers of Olive Town Expansion Pass onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 21 januari 2021 10:01

Uitgever XSEED Games heeft onlangs de Expansion Pass voor Story of Seasons: Pioneers of Olive Town onthuld. Deze Expansion Pass brengt nieuwe outfits en meer naar de game.

De Story of Seasons-serie bestaat dit jaar vijfentwintig jaar en en dat wordt groots gevierd met de relase van Story of Seasons: Pioneers of Olive Town in maart. Eerder hebben we al kunnen zien dat Story of Seasons: Pioneers of Olive Town een Deluxe Edition krijgt waar niet alleen de game bij zit, maar ook enkele game-gerelateerde goodies. Uitgever XSEED heeft nu onthuld dat Story of Seasons ook een Expansion Pass krijgt. Deze Expansion Pass brengt over de periode van vijf maanden flink wat nieuwe content naar de game. Zo biedt de Expansion Pass toegang tot nieuwe outfits voor het speelbare personage en de verschillende vrijgezellen in de game. Daarnaast komen er ook speciale sub-quests beschikbaar die je naast het hoofdverhaal kunt verkennen. Tot slot komen er ook drie verschillende Expansion Packs aan die je niet alleen naar nieuwe gebieden brengen, maar ook de keuze geven uit nieuwe vrijgezellen die we kennen uit eerdere Story of Seasons-titels. Eerder hebben we de vrijgezellen van Story of Seasons: Pioneers of Olive Town al mogen zien in speciale trailers, maar als er tussen de tien vrijgezellen uit de game niemand voor jou bij zit, dan biedt de Expansion Pass dus een uitkomst.

onbekend

Story of Seasons: Pioneers of Olive Town verschijnt 26 maart voor de Nintendo Switch. De Expansion Pass is zowel los te verkrijgen als in een bundel met de game.

Bron: XSEED Games
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Story of Seasons: Pioneers of Olive Town

Series

-

Uitgever

Marvelous

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

26 maart 2021

Ontwikkelaar

Marvelous Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord