Story of Seasons: Pioneers of Olive Town

  • Ontwikkelaar Marvelous Interactive
  • Eerste releasedatum 26 maart 2021
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre RPG, Simulatie
  • Gameliner score

Story of Seasons: Pioneers of Olive Town Expansion Pass onthuld

Uitgever XSEED Games heeft onlangs de Expansion Pass voor Story of Seasons: Pioneers of Olive Town onthuld. Deze Expansion Pass brengt nieuwe outfits en meer naar de game.

De Story of Seasons-serie bestaat dit jaar vijfentwintig jaar en en dat wordt groots gevierd met de relase van Story of Seasons: Pioneers of Olive Town in maart. Eerder hebben we al kunnen zien dat Story of Seasons: Pioneers of Olive Town een Deluxe Edition krijgt waar niet alleen de game bij zit, maar ook enkele game-gerelateerde goodies. Uitgever XSEED heeft nu onthuld dat Story of Seasons ook een Expansion Pass krijgt. Deze Expansion Pass brengt over de periode van vijf maanden flink wat nieuwe content naar de game. Zo biedt de Expansion Pass toegang tot nieuwe outfits voor het speelbare personage en de verschillende vrijgezellen in de game. Daarnaast komen er ook speciale sub-quests beschikbaar die je naast het hoofdverhaal kunt verkennen. Tot slot komen er ook drie verschillende Expansion Packs aan die je niet alleen naar nieuwe gebieden brengen, maar ook de keuze geven uit nieuwe vrijgezellen die we kennen uit eerdere Story of Seasons-titels. Eerder hebben we de vrijgezellen van Story of Seasons: Pioneers of Olive Town al mogen zien in speciale trailers, maar als er tussen de tien vrijgezellen uit de game niemand voor jou bij zit, dan biedt de Expansion Pass dus een uitkomst.

Story of Seasons Pioneers of Olive Town Expansion Pass

Story of Seasons: Pioneers of Olive Town verschijnt 26 maart voor de Nintendo Switch. De Expansion Pass is zowel los te verkrijgen als in een bundel met de game.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?