Stormvloed aan nieuwe details Assassin's Creed 2

Aangezien Ubisoft op de gamescom een nieuwe demo van Assassin's Creed 2 aan de pers toont, is het niet verwonderlijk dat we daarmee ook veel nieuwe details krijgen over de game. Waar we in E3 een voorproefje kregen van Venetië, worden we in Keulen getrakteerd op de vette en oogverblindend mooie wereld van Florence.

Wat natuurlijk al opviel in de trailer die we op de E3 te zien kregen, is dat de game er nog mooier uitziet dan zijn voorganger. Ook de animaties zijn flink onder handen genomen, waardoor de toch al actievolle gameplay nog beter is geworden.

Waar je in deel één verplicht was om zijmissies te voltooien (bijvoorbeeld door torens te beklimmen om een deel van het landschap en nieuwe opdrachten zichtbaar te maken), is dit in deel twee opzij geschoven. Uiteraard kun je deze missies nog steeds uitvoeren, maar ze zijn niet meer nodig om verder te komen met de hoofdmissies.

Ezio, de hoofdpersoon, zal ook gif kunnen kopen, om daarmee zijn vijanden het leven zuur te maken. Je kunt bijvoorbeeld je zwaard vergiftigen met een bepaalde vloeistof, om op een alternatieve manier je tegenstanders uit te schakelen. Ook kan Ezio zichzelf laten behandelen bij één van de doktoren in de stad.

Zoals we al zagen op de trailer van de E3, heeft Ezio de beschikking over een geweer. Echter moet je er wel voor zorgen dat je eerste schot meteen een voltreffer is, anders kan het voordeel dat je in het gevecht had zich wel eens tegen je keren. Ook kun je nieuwe armor kopen en kun je zelfs spullen kopen om je karakter een nieuwe look te geven. Iedereen zijn eigen Ezio dus.

De mogelijkheden om te schuilen zijn ook vergroot. Je hoeft namelijk niet eerst een groepje monniken op te zoeken, maar je kunt nu schuilen met alle soorten groepen mensen. Door steeds tussen groepen te bewegen kun je jezelf continu beschermen tegen vijanden.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?