Stoked verschijnt in september

Er kan vanaf september weer gesnowboard worden op de Xbox 360 met de game Stoked. Hoewel de game al begin dit jaar in de Verenigde Staten is uitgekomen heeft ontwikkelaar Destineer ook een uitgever voor het Europese continent gevonden.

Stoked is een snowboardgame welke realistische effecten en stunts zal bevatten en waar veel sponsors (onder andere Billabong, Quicksilver, Salomon, Volcom en Vans) aan mee werken om de ervaring zo echt mogelijk te maken.

Ergens in september komt Stoked uit.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?