Stimulus Package vanaf vandaag te downloaden

Iedere Xbox 360-bezitter die lijdt aan Mapathy kunnen vandaag hun tegengif ophalen. De Stimulus Package voor Modern Warfare 2 is vandaag verschenen op Xbox Live.

In de Stimulus Package zitten 5 maps. Twee oude (Overgrown en Crash) en drie nieuwe. De maps zijn wel relatief duur; 1200 Microsoft Points. Pc- en PlayStation 3 bezitters die lijden aan Mapathy moeten nog 30 dagen wachten. Dan is het geneesmiddel ook daarop beschikbaar.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?