Stille boel in Maid of Sker

Geplaatst: 14 juni 2020 00:05

Het is niet alleen fun tijdens de Future Games Show. We kunnen namelijk ook allemaal even onder een dekentje kruipen met Maid of Sker.

Maid of Sker is een klassieke horrorgame waarbij puzzlesolving en kennis van de omgeving centraal staat. In de game ben je opgesloten in een huis met allerlei vreemde wezens die compleet blind zijn. Doof zijn ze echter niet en is dan ook essentieel dat je geen geluid maakt. Adem je te hard, dan is het einde verhaal. Gelukkig krijg je ook wat gadgets die je kunnen helpen in je avontuur.

Maid of Sker staat gepland voor een release in juni (deze maand dus) voor de pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Maid of Sker

Series

-

Uitgever

Wales Interactive

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasewindow

28 juli 2020

Ontwikkelaar

Wales Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord