Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Stephanie bakt een gametaart van formaat

Morgen is onze collega Peter jarig en wat is er nu leuker dan hem een gametaart van formaat te geven? Alhoewel Peter meer van de gruwelijke en gewelddadige games is, blijft het natuurlijk ontzettend tof om een taart van Banjo-Kazooie te krijgen of eentje van Viva Piñiata.

In elk geval weet Stephanie Woodinville er wel raad mee. Ze bakt de mooiste en meest creatieve gametaarten. Zeker weten is ze een keukenprinses. Op een of andere manier hebben vrouwen daar toch meer affiniteit mee dan mannen.

onbekend
onbekend
onbekend
onbekend

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?