Stemmen voor volgende Arcade titel

SEGA heeft een leuke actie voor ons. Wij mogen namelijk bepalen wat het volgende SEGA Genesis spel wordt dat op XBox Live Arcade (XBLA) komt te staan. Ze doen dit door middel van een poll waarop we mogen stemmen. De aanleiding voor deze actie is het twintigjarig bestaan van de SEGA Genesis.

De klassiekers waaruit we mogen kiezen zijn:

* Earthworm Jim
* Golden Axe II
* Shining Force
* Revenge of Shinobi
* Streets of Rage
* Toejam & Earl
* Wonderboy

Op het moment van schrijven staat Earthworm Jim bovenaan met bijna de helft van de stemmen. Op de tweede plaats staat Toejam & Earl met een schrale 18%. De kans is dus erg groot dat Earthworm Jim de volgende titel van de SEGA Genesis wordt die op XBLA komt.

Wil je ook stemmen? Dat kan op GenesisPoll.com. Je kunt dagelijks stemmen tot en met 22 augustus.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?