Stemactrice van Lailah uit Tales of Zestiria overleden

Zojuist is het bedroevende nieuws naar buiten gekomen dat de stemactrice en zangeres Miyu Matsuki een paar dagen terug op 38 jarig leeftijd is overleden. Afgelopen juli werd er al een longontsteking bij de stemactrice geconstateerd. Het is echter niet bekend of dit ook daadwerkelijk de oorzaak is van overleden.

Miyu Matsuki was vooral bekend als stemactrice in de anime-wereld, maar heeft ook meegewerkt aan games zoals Atelier Iris 3, Musashi Samurai Legend, Melty Blood en de bekende JRPG-titel Tales of Zestiria waarbij ze de stem van Lailah heeft ingesproken.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?