Overwatch
  • ONTWIKKELAAR Blizzard Entertainment
  • EERSTE RELEASEDATUM 24 mei 2016
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Stemactrice Carolina Ravassa komt naar Heroes Dutch Comic Con

Heroes Dutch Comic Con heeft vandaag de eerste gast in de categorie gaming van de voorjaarseditie aangekondigd. De eer gaat hierbij naar stemacteur Carolina Ravassa.

Carolina Ravassa is voornamelijk bekend van haar stem in Overwatch, waarbij ze het personage Sombra heeft ingesproken. Ze volgt hierbij Boris Hiestand en Jonny Cruz op die bij de wintereditie in 2019 aanwezig waren. Overwatch is niet de enige game waar Ravassa in te horen is, ze leende haar stem ook uit aan het personage Tatiana Martinez in Grand Theft Auto V. Daarnaast speelt ze in een aantal films zoals El Gallo en Saint Nicholas. In haar aankondigingsvideo laat ze weten dat ze er klaar voor is om haar Nederlands te testen en de bekende Sombra boops uit te voeren.

De voorjaarseditie van Heroes Dutch Comic Con vindt plaats op 28 en 29 maart in de Jaarbeurs Utrecht. Carolina Ravassa is als gast op beide dagen aanwezig.

BRON Heroes Dutch Comic Con

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?