Stemacteur Claptrap werkt niet mee aan Borderlands 3

Geplaatst:
Aangepast: 5 mei 2019 23:22

David Eddings sprak de stem in van Claptrap in de Borderlands-games, maar werkt niet mee aan Borderlands 3. Volgens de stemacteur kon Gearbox hem niet betalen en is daarom gekozen voor iemand anders.

David Eddings was voorheen werkzaam bij Gearbox en sprak de stem in van Claptrap. Naar eigen zeggen kreeg hij hier - buiten zijn reguliere functie om - echter nooit extra voor betaald, terwijl hij er ontzettend veel werk aan heeft gehad. Toen Gearbox hem vroeg voor Borderlands 3 gaf hij aan het graag te willen doen, maar niet zonder een loonstrookje. Gearbox liet Edding vervolgens weten hem niet te kunnen betalen en koos ervoor Jim Foronda de stem in te laten spreken. Eerder lagen stemacteur Troy Baker en Randy Pitchford van Gearbox al met elkaar in de clinch over acteerwerk voor Borderlands 3.

onbekend

Borderlands 3 komt uit op 13 september voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

Bron: GamesRadar
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Borderlands 3

Series

Borderlands

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

13 september 2019

Ontwikkelaar

Gearbox Software

Gameliner Awards

Beste game van 2019

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord