Stela

  • Ontwikkelaar SkyBox Labs
  • Eerste releasedatum 17 oktober 2019
  • Platformen Pc, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Platform
  • Gameliner score

Stela nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch en Steam

Vandaag is de platformgame Stela verkrijgbaar voor de Nintendo Switch en via Steam. Het is een avontuur waarbij voornamelijk puzzels opgelost dienen te worden dat veel weg heeft van Child of Light.

De platformgame Stela gaat over een jonge vrouw die de laatste dagen getuige is van een mysterieuze oude wereld. Terwijl je door een rottend land reist kom je door bijzondere terreinen en kom je gigantische beesten tegen. Tijdens de reis is het jouw taak om ontmoedigende uitdagingen te overwinnen. Manipuleer de omgeving om ingewikkelde puzzels op te lossen en langs gevaarlijke wezens te sluipen onder dekking van gedempte landschappen. Overleef ingrijpende omgevingen waaronder mysterieuze steden, spookachtige bossen en enorme ondergrondse ruïnes dat tot leven wordt gebracht in een atmosferische ervaring.

De game is verkrijgbaar voor 17,99 euro op de Nintendo Switch, Steam, Xbox One en via Apple Arcade.

BRON Nintendo
Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?