FIFA 09

  • Ontwikkelaar EA Canada
  • Eerste releasedatum 3 oktober 2008
  • Platformen Pc, PlayStation 2, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Stel het ultieme team samen met FIFA 09

EA heeft bevestigd dat Fifa 09 een geheel nieuwe online modus krijgt, genaamd Ultimate Team, waarin je kaartjes kunt verzamelen. In eerste instantie klinkt dat misschien niet echt interessant, maar het draait er natuurlijk om wat je met die kaartjes kunt bereiken.

Er zullen in totaal 30 kaarten zijn verdeeld in bronzen, zilveren en gouden types en die zijn weer verdeeld in diverse categorieën zoals speler, personeel, contract, lichaam en tactiek. Daarnaast kun je zelf ook je eigen spelerskaarten maken en je kunt zelfs je eigen logo ontwerpen.

Het uiteindelijke doel is om met deze kaartjes het ultieme team samen te stellen door bijvoorbeeld te ruilen met andere gamers of door andere gamers flink in te maken en zo te strijden voor roem en de hoogste rang.

We zullen nog wel moeten wachten voordat het ruilen kan beginnen, want vanaf 19 maart zal deze nieuwe modus pas te downloaden zijn via het PlayStation Network en Xbox Live. Maar mocht je nu al nieuwsgierig zijn hoe het eruit gaat zien, dan kun je alvast deze trailer bekijken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?