Steep

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 2 december 2016
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Steep dit weekend gratis speelbaar op alle platformen

Steep is dit weekend gratis speelbaar op alle platformen en spelers kunnen de Alpen en Alaska vrij verkennen. Mocht je de game leuk vinden dan kun je deze aanschaffen met een flinke korting. Alle voortgang die je in het gratis weekend behaald kan worden meegenomen naar de volledige game.

Van 10 tot 21 maart kunnen Xbox One-bezitters de Steep Standard Edition aanschaffen met 50% korting en de Gold Edition met 40% korting. Voor de PlayStation 4 is de aanbieding geledig tot en met 15 maart en spelers krijgen hier 50% korting op de Steep Standard Edition en 44% korting op de Gold Edition. Pc-bezitters krijgen in de Ubisoft Store 40% korting op de Standard en Gold Edition, deze actie geldt ook tot en met 15 maart.

Bekijk hieronder de tijden van het gratis Steep-weekend:

- PlayStation 4: 10 maart om 19.00 uur tot 13 maart 19.00 uur
- Xbox One: 10 maart om 09.00 uur tot 13 maart 09.00 uur
- Uplay PC: 10 maart om 19.00 uur tot 13 maart 19.00 uur

Steep is sinds 8 december verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Persbericht Ubisoft
Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?