Steeds meer games verfilmd

Het lijkt erop dat na alle comicbook-films, het nu ook een trend wordt om games te gaan verfilmen. Naast Resident Evil, Dead or Alive, Doom, en Hitman komen nu ook de actiegame van IO Interactive Kane and Lynch : Dead Men en ook het epos van Ubisoft, Prince of Persia : the Sands of Time in dit rijtje te staan.

Tot nu toe zijn bijna alle videogamefilms geflopt, maar dat neemt niet weg dat de mensen van Lionsgate filmstudio nu al een grote naam voor de rol van Kane hebben gestrikt.
Die wordt namelijk vertolkt dan niemand minder dan Bruce Willis.
Ook filmstudio Disney die het project Prince of Persia op zich nemen, hebben al acteurs gevonden voor de hoofdrollen. Jake Gyllenhaal kruipt in het pakje van de prins, Alfred Molina speelt de sjeik en Sir Ben Kingsley neemt de rol van badguy op zich.
Helaas moeten we nog even wachten op deze blockbusters , ze beginnen volgende maand met Prince of Persia, en pas na de zomer met Kane and Lynch te filmen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?