Steam-versie Modern Warfare 2 pas vanaf donderdag te spelen

De hele gamewereld lijkt op de kop te staan door de release van Call of Duty: Modern Warfare 2. De game is ook op Steam beschikbaar als download, maar voor degenen die Modern Warfare 2 daar hebben gekocht, blijkt er nog een addertje onder het gras te zitten. De game is namelijk pas vanaf donderdag te spelen.

Tot die tijd blijft het spel blijkbaar gelockt. Dit terwijl de gewone PC-versie gewoon al speelbaar is. Valve heeft nog niet bekendgemaakt waarom de Steam-versie nog twee dagen op zich laat wachten.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?