Steam ondergaat metamorfose

Steam had al een tijdje dezelfde User Interface. Het zag er inmiddels een beetje gedateerd uit. Valve dacht ook zo en heeft sinds kort de uiteindelijke versie van het nieuwe Steam User Interface online gezet.

De nieuwe interface ziet er overzichtelijker en stijlvoller uit. Zodra je Steam opstart, zal de update zichzelf downloaden en installeren.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?