Steam Link nu beschikbaar voor iOS

Als jij je Steam-games altijd al op je Apple TV had willen spelen, dan heb je daar nu eindelijk de kans toe. Steam Link is vanaf nu namelijk ook beschikbaar voor iOS.

Via de Steam Link-applicatie kun je de games uit je Steam-bibliotheek streamen naar andere apparaten. Deze applicatie was al lang beschikbaar voor Android-apparaten, maar nog niet voor iOS. De applicatie werd door Apple namelijk niet goedgekeurd. In mei vorig jaar bracht Valve een bericht naar buiten waarin zij aangaven dat Apple de Steam Link-applicatie had afgewezen omdat de applicatie volgens Applie niet voldeed aan de richtlijnen voor een release op de App Store. Nu, een jaar later, is de applicatie toch door Apple goedgekeurd. Hierdoor kunnen fans hun games streamen naar iOS-apparaten zoals Apple TV, iPhone en iPad.

Steam Link iPhone

De Steam Link-applicatie is vanaf nu voor iOS te downloaden in de App Store.

BRON iTunes

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?