State of Play voor The Last of Us Part 2 onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 25 mei 2020 21:49

Omcirkel aanstaande woensdag maar in je agenda, want Sony Interactive Entertainment heeft voor komende woensdag een State of Play aangekondigd dat in het teken staat van The Last of Us Part 2.

Veel gamers kijken reikhalzend uit naar komende maand, want dan verschijnt eindelijk The Last of Us Part 2. De game is tijdens de ontwikkelingsfase al een aantal keer uitgesteld, maar nu komt de release toch echt naderbij. De weg naar de release ging niet helemaal zonder slag of stoot, omdat hackers spoilers hadden gelekt van The Last of Us Part 2. Aanstaande woensdag verschijnt er dus een speciale State of Play dat volledig gewijdt is aan de nieuwe game van Naughty Dog. Wat er precies ter sprake gaat komen is niet duidelijk, maar wel dat de presentatie zo'n twintig minuten van je tijd in gaan nemen.

The Last of Us Part 2 verschijnt op 19 juni voor de PlayStation 4. De State of Play omtrent de game vindt plaats op woensdag 27 mei om 22:00 uur Nederlandse tijd.

Bron: PlayStation Blog
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Last of Us Part 2

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

19 juni 2020

Ontwikkelaar

Naughty Dog

Gameliner Awards

Beste game van 2020

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord