Check hier alle PlayStation State of Play content

Horizon Forbidden West

  • Ontwikkelaar Guerrilla Games
  • Eerste releasedatum 18 februari 2022
  • Platformen PlayStation 4, PlayStation 5
  • Genre Actie, Avonturen, Open-World
  • Gameliner score -

State of Play gaat Horizon Forbidden West tonen

Binnenkort zien we eindelijk meer van Horizon Forbidden West. De aankomende State of Play toont voor het eerst gameplaybeelden.

Tijdens de PlayStation 5 Showcase werd Horizon Forbidden West aangekondigd middels een trailer. Net als in Horizon Zero Dawn speelt Aloy weer de hoofdrol en weten we dat de game zich gedeeltelijk onder water afspeelt. Horizon Forbidden West is één van de games waar velen naar uitkijken, maar nog weinig van afweten. Binnenkort komt hier verandering aan. Tijdens de aankomende State of Play wordt de gameplay van Horizon Forbidden West namelijk onthuld. Er wordt veertien minuten aan gameplay getoond vastgelegd vanuit de PlayStation 5. Dit exclusieve deel van State of Play duurt in totaal twintig minuten. Wie weet komen we er in de overige zes minuten achter wanneer de game wordt uitgebracht. Mocht je benieuwd zijn naar het eerste deel, dan kun je hier de review van Horizon Zero Dawn bekijken!

Horizon1

De aankomende State of Play vindt plaats op 27 mei 2021 om zes uur 's avonds. Tot nu toe is er enkel een releasewindow bekend van Horizon Forbidden West. De game komt dit jaar uit.

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?