Start kaartverkoop Firstlook op 27 augustus

Na het annuleren van Gamelife hebben de mensen achter Gamekings.tv in rap tempo een nieuw event uit de grond gestamd, genaamd Firstlook Dit zal plaatsvinden in de Convention Factory te Amsterdam op zaterdag 27 september van dit jaar.

Er zullen op dit event een aantal exclusieve titels worden vertoond aan het publiek, titels die niet op de Games Convention aanwezig waren. Extra uniek voor ons kikkerlandje dus.

Zo kunnen we proeven van Gears of War 2, Call of Duty World at War, LittleBigPlanet, Mirror's Edge, Guitar Hero: World Tour, MotorStorm: Pacific Rift, BioShock, Saints Row 2, Resistance 2, Fable 2, Far Cry 2, Prince of Persia, Midnight Club Los Angeles en Nintendo's Wii Music. Er zullen komende weken véél meer aankondigingen komen. Blijf dus gewoon even onze website checken.

Vanaf 27 augustus, dus over twee dagen, start de verkoop van de kaarten. Je moet wel snel zijn, want er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Het event is enkel toegankelijk voor bezoekers vanaf zestien jaar. Je vader of moeder meenemen mag, maar ben je jonger dan zestien kom je er niet in helaas.

Naast al dit moois zal voor de zevende keer de nationale finale van de World Cyber Games plaatsvinden. Ook terug van weggeweest zijn de TMF Game Awards waar de beste games van afgelopen seizoen worden uitgekozen door het publiek. Stemmen op je favoriet kun je hier.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?