Start je onderzoek met Lux-Pain

Het verhaal van Lux-Pain speelt zich af in Kisaragi City, een stad die wordt geteisterd door mysterieuze misdaden en moorden. Silent, een kwaadaardig wezen, heeft de dorpelingen besmet en laat hen de vreselijkste moorden plegen. Als Atsuki's ouders het slachtoffer worden van Silents misdaden, start hij een zoektocht naar Silent zodat hij hem met zijn Lux-Pain krachten voor eens en altijd kan vernietigen.

Lux-Pain, ontwikkeld door het Japanse Killaware, zal vanaf 27 maart in Europa in de winkels liggen. Hier is alvast een voorproefje van de game:

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?