Start je eigen winkel in Fallout 76

Geplaatst:
Aangepast: 3 mei 2019 20:10

Een nieuwe update maakt het mogelijk je eigen winkel te beginnen in Fallout 76. Binnenkort hoef je dus niet meer moeilijk te doen om van je ongewenste spullen af te komen.

Het is nu al mogelijk om je spullen te verkopen aan andere Fallout 76-spelers, maar dat is dusdanig slecht ingericht dat het een heel gedoe is om dit te doen. De nieuwe update moet ervoor zorgen dat je op een gebruiksvriendelijke manier van je oude rotzooi af kunt komen en er ook nog een zakcentje - of liever gezegd caps - aan over houdt. Door een vending machine in je CAMP te plaatsen, kunnen anderen voorwerpen van je kopen. Je kunt items toewijzen aan je vending machine. Deze items blijven in je inventory staan zolang ze nog niet zijn verkocht. Van ieder verkocht item ontvang je 90% van de vraagprijs.

onbekend

Patch 9 voor Fallout 76 is vanaf 7 mei beschikbaar.

Bron: Bethesda
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fallout 76

Series

Fallout

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

14 november 2018

Ontwikkelaar

Bethesda Game Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord