Starhawk
  • ONTWIKKELAAR Lightbox Interactive
  • EERSTE RELEASEDATUM 9 mei 2012
  • PLATFORMEN PlayStation 3
  • GAMELINER SCORE

Starhawk open bèta begint snel

Sony heeft bekendgemaakt wanneer de open bèta van Starhawk van start gaat. Vanaf volgende week mogen de eerste gelukkigen beginnen, en daarna komen er steeds meer groepen bij.

Om maar even een lijstje met data te geven:
18 januari: PlayStation Plus abonnees en mensen die de closed bèta hebben gespeeld kunnen.

1 februari: Mensen die Uncharted 3 nieuw hebben gekocht, de online pass hebben geactiveerd en hebben aangegeven marketing emails te willen ontvangen krijgen een code.

22: februari: de sluizen gaan open en iedereen met een PSN-account mag de bèta spelen.

Er is nog niet bekend hoeveel van de bèta anders zal zijn dan van de vorige bèta. Wel is al gezegd dat de bèta doorgaat tot het echte spel uitkomt.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?