Stardew Valley

  • Ontwikkelaar Concerned Ape
  • Eerste releasedatum 26 februari 2016
  • Platformen Pc, PlayStation Vita, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch
  • Genre Avonturen, Simulatie, Indie
  • Gameliner score -

Stardew Valley weg bij uitgever Chucklefish

Stardew Valley, een populaire indie farming simulator game, is weg bij uitgever Chucklefish. Dat maakte de ontwikkelaar van de game, Eric Barone onlangs bekend.

Stardew Valley kwam in 2016 als een indie game uit op de pc. De game werd zo'n groot succes dat het inmiddels op bijna alle game platformen te vinden is. De game werd ontwikkeld door Eric Barone (ConcernedApe) en uitgegeven door Chucklefish. Nu heeft Barone afstand genomen van de uitgever. De reden is dat het team van de game Starbound beschuldigingen naar Chucklefish hebben gedaan. Volgens het team hebben sommige mensen nooit geld ontvangen voor het werk dat zij hebben gedaan aan Starbound.

Stardew Valley Android

Eric Barone heeft van bijna alle platformen de rechten van Stardew Valley gekregen. Alleen de mobiele versie van de game blijft in het bezit van Chucklefish.

BRON Gamasutra

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?